• Current Updates
  • IKLAN KEKOSONGAN JAWATAN TIMBALAN NAIB CANSELOR (AKADEMIK DAN ANTARABANGSA) DI UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA (UTeM)

Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) mempelawa individu yang berkelayakan dan berwibawa untuk mengisi jawatan Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa) UTeM. Maklumat jawatan tersebut adalah seperti berikut:

Jawatan : Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa)
Gred Jawatan : Gred Utama B (VU6)
Jumlah Gaji : Minimum RM8,315.00
  : Maksimum RM22,445.00
Status Pelantikan : Secara Pertukaran Sementara / Pinjaman/
    Secara Pelantikan Kontrak
Fungsi dan Kelayakan : Rujuk Iklan Jawatan TNC (A&A) UTeM

Calon yang berminat untuk mengisi jawatan ini perlulah mengemukakan permohonan rasmi berserta dokumen seperti berikut :

1. Permohonan Jawatan beserta gambar berukuran passport (Lampiran A);
  2. Curriculum Vitae (CV) yang lengkap beserta Ringkasan CV (Lampiran B);
  3. Kertas cadangan ringkasan mengenai wawasan dan perancangan jangka pendek dan jangka panjang sekiranya dilantik sebagai Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa) UTeM.

Permohonan yang lengkap hendaklah dikemukakan ke alamat berikut :

Ketua Pegawai Operasi
Universiti Teknikal Malaysia Melaka
Hang Tuah Jaya,
76100 Durian Tunggal,
Melaka.

atau melalui emel This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. /This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tarikh tutup permohonan : 7 Jun 2019 (Jumaat)

Sebarang pertanyaan bolehlah dikemukakan kepada Bahagian Pembangunan Bakat, Pejabat Pendaftar, Universiti Teknikal Malaysia Melaka di talian: 06-2701943/1954.
Sekian, terima kasih.

Muat turun iklan - IKLAN JAWATAN TNC (A&A) UTeM