• Current Updates
  • IKLAN KEKOSONGAN JAWATAN PENASIHAT UNDANG-UNDANG DI UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA (UTeM)

Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) mempelawa individu yang berkelayakan dan berwibawa untuk mengisi jawatan Penasihat Undang-Undang UTeM. Maklumat jawatan tersebut adalah seperti berikut:

Jawatan : Penasihat Undang-Undang
Gred Jawatan : Gred Utama C (VU7)
Jumlah Gaji : Minimum RM7,676.00
  : Maksimum RM20,592.00
Status Pelantikan : Secara Pinjaman atau
    Secara Pelantikan Kontrak
Fungsi dan Kelayakan : Rujuk Iklan Jawatan PUU UTeM

Calon yang berminat untuk mengisi jawatan ini perlulah mengemukakan permohonan rasmi berserta dokumen seperti berikut :

1. Permohonan Jawatan beserta gambar berukuran passport (Lampiran A);
  2. Curriculum Vitae (CV) yang lengkap;
  3. Kertas cadangan ringkasan mengenai wawasan dan perancangan jangka pendek dan jangka panjang sekiranya dilantik sebagai Penasihat Undang-Undang UTeM.

Permohonan yang lengkap hendaklah dikemukakan ke alamat berikut :

Ketua Pegawai Operasi
Universiti Teknikal Malaysia Melaka
Hang Tuah Jaya,
76100 Durian Tunggal,
Melaka.

atau melalui emel This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. /This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tarikh tutup permohonan : 31 Mei 2019

Sebarang pertanyaan bolehlah dikemukakan kepada Bahagian Pembangunan Bakat, Pejabat Pendaftar, Universiti Teknikal Malaysia Melaka di talian: 06-2701954/1943.
Sekian, terima kasih.

Muat turun iklan -  pdf IKLAN JAWATAN PUU UTeM (49 KB)
Lampiran A -  pdf Lampiran A (207 KB)

ast Updated : 14 March 2019