• Current Updates
  • JOB VACANCIES FOR ACADEMIC AND ADMINISTRATION POSTS AT UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA

(Articles in Bahasa Melayu)

IKLAN JAWATAN KOSONG

Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) merupakan Universiti Awam Teknikal pertama di Malaysia. Sebagai Universiti Berfokus, UTeM menumpukan aktiviti kesarjanaan di dalam bidang kejuruteraan, ICT, pengurusan teknologi dan teknologi kejuruteraan. UTeM sentiasa mengekalkan reputasinya sebagai penjana modal insan yang bertunjangkan lima (5) nilai teras iaitu tekad mencipta perubahan, daya juang yang tinggi,  kesetiaan, integriti dan profesionalisme.

UTeM mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan bagi jawatan Akademik dan Pentadbiran di Universiti ini.

TARAF PELANTIKAN: TETAP / KONTRAK

JAWATAN AKADEMIK :

JAWATAN PENTADBIRAN :

Tarikh Tutup Iklan: 7 November 2019

Sebarang pertanyaan sila hubungi : 06-270 1949 / 2837 / 1947 / 1957 /2841

Untuk maklumat lanjut sila layari  http://e-perjawatan.utem.edu.my/cgi-bin/apply.pl

ast Updated : 20 June 2019

040719729