Y.Bhg. Datuk Wira Ismail bin Saleh
 
Y.Bhg. Datuk Wira Ismail bin Saleh

Y.Bhg. Datuk Wira Ismail bin Saleh dilahirkan pada tanggal 25 Februari 1953 di Tangga Batu, Melaka. Beliau mendirikan rumahtangga dengan YBhg. Datin Wira Saudah binti Rahmat dan dikurniakan lima orang cahaya mata.

Beliau melanjutkan pengajian di Universiti Malaya dan memperolehi Ijazah Sarjana Muda Sastera (Dengan Kepujian) pada tahun 1975. Komitmen kerjaya beliau yang tinggi tidak menghalang beliau daripada menimba ilmu pengetahuan. Justeru itu pada tahun 1979, beliau telah menyertai Program Kaunselor Perdagangan yang dianjurkan oleh Yayasan Pembangunan Antarabangsa Jerman dan diikuti Program Pengurusan Lanjutan Harvard pada 2007. Beliau turut menghadiri pelbagai kursus, seminar dan bengkel anjuran pelbagai pertubuhan atau organisasi dalaman mahupun antarabangsa iaitu INTAN, ASEAN, EEC, APEC, JICA, KOTRA dan Pertubuhan Perdagangan Taiwan.

Datuk Wira Ismail Saleh mempunyai pengalaman yang luas di Sektor Perkhidmatan Awam dengan pengalaman selama 36 tahun.

Beliau memulakan karier sebagai Penolong Setiausaha di Kementerian Dalam Negeri sebelum dilantik sebagai Penolong Pengarah di Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI). Pengalaman dan peranan beliau dalam bidang perdagangan antarabangsa semakin menyerlah apabila diberi kepercayaan selaku Penolong Pesuruhjaya Perdagangan, Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) di San Francisco (1980), Pesuruhjaya Perdagangan, Kementerian Perdagangan dan Perindustrian Malaysia di Singapura pada tahun 1982 dan jawatan yang sama di Paris pada tahun 1988.

Beliau seterusnya menjawat jawatan Ketua Penolong Pengarah di Bahagian Pembangunan Industri sebelum dilantik sebagai Pengarah Kanan di SME Corporation. Beliau juga pernah memegang jawatan sebagai Pengarah Bahagian Sokongan Perdagangan, Pengarah Kanan Bahagian Hubungan Perdagangan serta Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif di Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE).

Datuk Wira Ismail bin Saleh telah dilantik sebagai Setiausaha Kerajaan Negeri Melaka pada tahun 2005 sehingga 2008. Mulai tahun 2008, beliau dilantik sebagai Ketua Setiausaha Kementerian Industri Perladangan dan Komoditi (KPPK). Beliau bersara dari perkhidmatan awam pada tahun 2011.

Hasil sumbangan besar beliau kepada Negara, Kerajaan Negeri Melaka telah mengiktiraf dan menganugerahkan beliau Darjah Cemerlang Seri Melaka (D.C.S.M.) yang membawa gelaran Datuk Wira disamping penganugerahan Darjah Seri Melaka (D.S.M.) dan Darjah Kebesaran Persekutuan, Kesatria Mangku Negara (K.M.N.).

Datuk Wira Ismail bin Saleh juga pernah dilantik sebagai ahli lembaga pengarah di pelbagai organisasi dan syarikat berkaitan kerajaan (GLC). Pada ketika ini, beliau memegang jawatan sebagai Pengarah Urusan Kumpulan Tradewinds (M) Berhad, Pengerusi Eksekutif MARDEC Berhad dan Pengerusi Central Sugar Refinery Sdn. Bhd. Beliau turut dilantik menganggotai ahli lembaga pengarah Tradewinds (M) Bhd., Tradewinds Plantation Bhd, Padiberas Nasional dan Gula Padang Terap Sdn Bhd.

Datuk Wira Ismail bin Saleh telah dilantik sebagai Pro-Canselor Kedua UTeM selama tiga tahun berkuatkuasa mulai 1 Oktober 2013 hingga 30 September 2016.

 


 

YBhg. Datuk Dr. Sabirin bin Ja'afar
 
YBhg. Datuk Dr. Sabirin bin Ja'afar
Datuk Dr Sabirin Bin Ja’afar PhD, DMSM dilahirkan pada tanggal 16 Julai 1963, di Paya Lebar, Kampung Ramuan China Besar, Masjid Tanah, Melaka. Mula bersekolah rendah dan sekolah agama rakyat di kampungnya tahun 1970 - 1975 dan kemudiannya terpilih memasuki sekolah berasrama penuh di Sekolah Menengah Sains Melaka (sekarang dikenali sebagai Sekolah Menengah Sains Muzaffar Syah), Ayer Keroh sebagai kumpulan pertama tahun 1976 - 1980. Seterusnya beliau melanjutkan pelajaran tingkatan 6 di Sekolah Dato’ Abdul Razak (SDAR), Seremban tahun 1981-1982 sebelum terpilih sebagai kumpulan perintis Universiti Islam Antarabangsa (UIAM) tahun 1983 - 1987 dalam jurusan undang-undang.

Setelah lulus Sarjana Muda Undang-Undang (LL.B Hons) tahun 1987 beliau menyertai Perkhidmatan Kehakiman dan Perundangan bermula sebagai majistret di Kuala Kubu Bharu dan Kajang sebelum bertugas sebagai Penolong Kanan Pendaftar, Timbalan Pendaftar Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur dan Ketua Unit Penyelidikan, Mahkamah Persekutuan. Kemudiannya beliau memegang pelbagai jawatan seperti Timbalan Pendakwa Raya dan Peguam Kanan Persekutuan di Jabatan Peguam Negara, Timbalan Pendaftar dan Ketua Pentadbir Mahkamah Tinggi Georgetown, Pulau Pinang, Hakim Mahkamah Seksyen, Kuala Lumpur sebelum bertugas  sebagai Pegawai Khas kepada YAA Tun Mohamed Dzaiddin Haji Abdullah, Ketua Hakim Negara. Setelah menamatkan ijazah PhD di United Kingdom beliau bertugas sebagai Pengarah Penguatkuasaan dan Undang-Undang, Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (APMM), Penasihat Undang-Undang Kementerian Pertahanan dan selepas itu dipinjamkan ke badan antarabangsa sebagai Pengurus di Malaysia-Thailand Joint Authority sebelum bersara secara pilihan daripada perkhidmatan kerajaan tahun 2011.

Semasa dalam perkhidmatan Datuk Dr. Sabirin memberi kuliah sebagai pensyarah sambilan di peringkat Diploma Lanjutan Institut Teknologi Mara (ITM) selama satu semester tahun 1994. Beliau diterima masuk sebagai Peguambela & Peguamcara Mahkamah Tinggi Malaya tahun 1996. Pada tahun yang sama beliau melanjutkan pelajaran di peringkat sarjana di University of Wales, Cardiff, United Kingdom dalam bidang undang-undang maritim dan memenangi biasiswa Kerajaan British (Chevening Scholarship) untuk kursus PhD dalam polisi dan keselamatan maritim di Greenwich Maritime Institute, University of Greenwich, London tahun 2002 - 2006. Semasa kursus PhD beliau bekerja sebagai intern di International Maritime Organisation, United Nations, Embankment, London.

Setelah bersara secara pilihan daripada Perkhidmatan Kehakiman dan Perundangan pada tahun 2011 beliau menyertai dunia akademik tahun 2011 – 2014 sebagai Profesor Undang-Undang dan Etika di International Business School (IBS), Universiti Teknologi Malaysia (UTM). Sebagai pensyarah beliau memberi kuliah pelajar-pelajar  Master of Business Administration (MBA) di samping menyelia beberapa pelajar PhD.

Beliau membentangkan kertas kerja di dalam dan luar negara seperti di Universiti Riphah, Islamabad, Pakistan dan Universiti Tokai, Tokyo, Jepun dan Majlis Peguam. Beliau terlibat dalam program ceramah Institut Integriti Malaysia (IIM) ke seluruh negara di samping membuat kajian ilmiah indeks rasuah di Berlin dan Switzerland.

Pada tahun 2014, beliau dilantik oleh Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong sebagai Pesuruhjaya Kehakiman di Mahkamah Tinggi Johor Bahru untuk tempoh dua tahun. Setelah tamat tempoh, beliau menjadi peguam persendirian sebagai rakan kongsi di Tetuan Abdul Raman Saad & Associates di Johor Bahru selama setahun sebelum menceburkan diri dalam bidang perniagaan dan politik sepenuh masa sehingga sekarang. Beliau dikurniakan Darjah Mulia Seri Melaka (DMSM) membawa gelaran “Datuk” oleh Tuan Yang Terutama Tun Datuk Seri Utama Dr. Mohd Khalil bin Yaakob pada 10 Oktober 2015.

Setelah meninggalkan jawatan kehakiman, Datuk Dr. Sabirin  bergiat  memimpin sebuah NGO, Muafakat Masjid Tanah 2018 yang memberi tumpuan kepada aktiviti-aktiviti kebajikan rentas sempadan kaum dan politik. Datuk Dr. Sabirin juga aktif dalam memperjuangkan isu-isu berkaitan pemuliharaan alam sekitar dan maritim. Beliau memberi nasihat kepada penduduk-penduduk pesisir pantai Pulau Pinang dalam isu penambakan laut dan isu perlombongan pasir di Sungai Linggi-Rembau di Melaka dan Negeri Sembilan.

Di peringkat antarabangsa beliau memberi nasihat dan bergerak aktif dalam aktiviti-aktiviti pertubuhan Seafarers’ Rights International (SRI) yang berpusat di London. Pertubuhan ini memperjuangkan kebajikan kelasi dan lain-lain pekerja di sektor maritim seperti nelayan seluruh dunia. Bulan Oktober 2018, beliau dijemput oleh SRI mewakili Malaysia dalam persidangan pertubuhan itu bagi peringkat Asia dan Pasifik di Manila.

Selepas PRU 14 Datuk Dr Sabirin dilantik sebagai Penyelaras Parlimen Masjid Tanah, Pengerusi Lembaga Pencegahan Jenayah, Kementerian Dalam Negeri (POTA), Ahli Lembaga Pengarah Perbadanan Usahawan Nasional Berhad (PUNB) dan Ahli Lembaga Pengarah Perbadanan Kemajuan Negeri Melaka (PKNM).

Hobi beliau ialah membaca dalam pelbagai bidang terutama Sejarah, Tamadun Islam, hal ehwal maritim, politik antarabangsa dan ekonomi. Beliau juga menulis, menterjemah  dan telah menerbitkan buku serta menulis artikel dalam pelbagai isu. Hasil kajian beliau dalam pembelajaran Al Quran telah diterbitkan sebagai buku bertajuk, “Menyebar Kalam Tuhan: Cerita Qari, Qariah dan Al Hafiz Malaysia” (2018). “Dari Sudut Pandangan Islam” (terj) adalah karya bersama dengan Dato’ Seri Diraja Dr. Zambry Ab Kadir (1991). “Barang Yang Lepas Mesti Dikenang” adalah blog di mana beliau memahat tilikan dan pemerhatian ke atas peristiwa sekeliling. Dalam meneruskan minatnya dalam bidang akademik, beliau sekarang adalah penyelia luar PhD untuk Universiti Kebangsaan Malaysia.

Datuk Dr Sabirin mendirikan rumahtangga dengan Datin Rizq Fairuz Mohd Ramli, seorang pensyarah UIAM tahun 1990 dan dikurniakan tiga orang cahaya mata.

 


 

Save

Y.Bhg. Tan Sri Datuk Dr Hadenan bin A. Jalil
 
Y.Bhg. Tan Sri Datuk Dr Hadenan bin A. Jalil

Y.Bhg. Tan Sri Datuk Dr Hadenan bin A. Jalil was born on 22 February 1946 in KampungKu Sayang, Bukit Baru, Melaka. He is married to Y.Bhg. Puan Sri Faridah binti Abdul Hamid and they are blessed with three children.
He received his tertiary education from the University of Malaya in 1970 and graduated with a Bachelor of Economics (Honours) degree. He later obtained a Master in Business Management from the Asian Institute of Management, Philippines in 1975. In 1986, he obtained a Doctor of Philosophy from Henley Management College, United Kingdom.

He started his career by joining the Malaysian Administrative and Diplomatic Services at the Ministry of Finance in 1970 as an Assistant Secretary in the Budget Division. He served with the Government for 36 years in various capacities in the Treasury, the Ministry of International Trade and Industry and the Ministry of Works through various positions at the Ministry such as Principal Assistant Secretary, Tax Division; Deputy Secretary, Economic Division; Deputy Secretary, Finance Division and Secretary, Finance Division until 1998. At the Ministry of International Trade and Industry, he was the Deputy Secretary General (Trade) from 1998 to 1999, Secretary General at the Ministry of Works from 1999 to 2000 and as the Auditor General at the National Audit Department until his retirement in 2006.

At present, he holds directorships in Malayan Banking Berhad, Maybank Islamic Berhad and Unilever (M) Sdn Bhd. He is also the Chairman of ICB Islamic Bank Ltd. Dhaka, Bangladesh; PNB Commercial Sdn Bhd; Roadcare (M) Sdn Bhd; PG Hotel Sdn Bhd and THP Sinar Sdn Bhd.

Tan Sri Datuk Dr. Hadenan is also the Group Business Advisor of Sinar Jernih Sdn Bhd, Chairman of the Operations Review Panel, Malaysian Anti-Corruption Commission; a member of Johor Corporation’s Audit Committee and a Director of Universiti Tun Abdul Razak Sdn Bhd.

Tan Sri Datuk Dr. Hadenan was awarded the Asian Institute of Management Alumni Award (AAA) in 2003. He is also a Fellow Member of Association of International Accountants and Honorary Member, Institute of Internal Auditors Malaysia.

 


 

Y.Bhg. Datuk Wira Ismail bin Saleh
 
Y.Bhg. Datuk Wira Ismail bin Saleh

Y.Bhg. Datuk Wira Ismail bin Saleh was born on 25 February 1953 in Tangga Batu, Melaka. He is married to Y.Bhg. Datin Wira Saudah binti Rahmat and they have five children.

He obtained his Bachelor of Arts (Hons) from University Malaya in 1975. Although he was busy with his commitments, it did not stop him from continuing his education. He attended the Trade Counsellor Programme under the German Foundation of International Development in 1979 and the Harvard Advanced Management Programme in 2007. He also attended courses, seminars and workshops organised by various local and international organizations such as INTAN, ASEAN, EEC, APEC, JICA, KOTRA and Taiwan Trade Organization.

Datuk Wira Ismail bin Saleh’s experience in the civil service spans over a period of 36 years. He started his career as the Assistant Secretary in the Ministry of Home Affairs before being appointed as the Assistant Director in the Ministry of International Trade and Industry (MITI). His experience in the fields of international trade is accentuated when he was entrusted as the Assistant Trade Commissioner in the Ministry of International Trade and Industry (MITI) in San Francisco (1980), the Trade Commissioner in the Ministry of Commerce and Industry of Malaysia in Singapore (1982), and the same position in Paris (1988).

He was then appointed as the Chief Assistant Director in the Industrial Development Division before being appointed as the Senior Director at SME Corporation.

He also held several other positions such as the Director of Trade Support Division, Senior Director of Trade Relations Division and Deputy Chief Executive Officer of Malaysia External Trade Development Corporation (MATRADE).

Datuk Wira Ismail bin Saleh later served as the State Secretary of Melaka from 2005 to 2008.
He was then appointed as the Chief Secretary in the Ministry of Plantation Industries and Commodities in 2011 and retired from the civil service in 2011.

His huge contributions to the country are given recognition by the Malacca State Assembly. He was awarded the Darjah Cemerlang Seri Melaka (D.C.S.M) which carries the title of Datuk Wira besides being awarded the Darjah Seri Melaka (D.S.M) and Darjah Kebesaran Persekutuan, Kesatria Mangku Negara (K.M.N)

Datuk Wira Ismail bin Saleh is also a member of the board of directors in various organizations and government-linked companies (GLCs). He is currently the Group Managing Director of Tradewinds (M) Berhad, the Executive Chairman of MARDEC Berhad and the Chairman of Central Sugars Refinery Sdn. Bhd. He also sits on the Board of Directors of Tradewinds (M) Bhd., Tradewinds Plantation Bhd, Padiberas Nasional Berhad and Gula Padang Terap Sdn Bhd.

Datuk Wira Ismail bin Saleh is appointed as the Second Pro-Chancellor of UTeM for three (3) years commencing from 1 October 2013 to 30 September 2016.

 

Save

  TARIKH CABUTAN MASA TEMPAT
SESI CABUTAN PERTAMA 7 November 2019 3.00 petang Perpustakaan Laman Hikmah
SESI CABUTAN KEDUA 12 Disember 2019 9.30 pagi Perpustakaan Laman Hikmah
SESI CABUTAN KETIGA 17 Januari 2020 3.00 petang Perpustakaan Laman Hikmah
SESI CABUTAN KEEMPAT Akan diumumkan
SESI CABUTAN KELIMA Akan diumumkan

Sesi cabutan dan pengumuman pemenang akan disiarkan secara langsung di Facebook rasmi UTeM.

 

 

SENARAI PEMENANG BULANAN KEMPEN 'CASHLESS CAMPUS'

** Pemenang  hendaklah hadir ke Pusat Perkhidmatan Pengetahuan & Komunikasi - PPPK dengan membawa dokumen pengenalan diri (kad pengenalan atau pasport).
    Pemenang perlu mengisi maklumat di dalam borang yang disediakan seperti Lampiran 3 (rujuk terma dan syarat) untuk tujuan rekod.

** Hadiah kemenangan (bulanan dan utama) akan disampaikan kepada pemenang semasa Majlis Penutup dan Penyampaian Hadiah Kempen 'Cashless Campus' UTeM

** Hadiah berupa wang tunai akan dikreditkan ke akaun pemenang dan diuruskan oleh Pihak PayNet

1. MyDebit - Cabutan Bulan Disember 2019

BIL NO MATRIK / NO STAF NAMA
1 01005 MOKHTAR BIN IBRAHIM
2 00796 DR. LEE MEI PH'NG
3 02396 TC. ADDYAZIZI BIN MAT NAWI
4 B051810092 ELIZABETH PIU SIBAT
5 B081910268 MUHAMMAD AMIR ZAHID BIN ABD RAZAK
6 02082 MOHD ZAIDI BIN MOHAMED
7 D031710319 MUHAMMAD SAHRIZ AJMAL BIN SAHRUDIN
8 01963 HASNORIZAL BIN HAIRUDDIN
9 B091910007 MUHAMAD AFIQ HAKIMI BIN AHMAD SIAMAN
10 00118 FAUZURA BINTI MOHD SALLEH
11 B031810310 MUHAMMAD ALIFF IQMAL BIN OTHMAN
12 B031810382 AHMAD NAUFAL BIN MOHD SALEH
13 02175 NORAZURAH BINTI HARUN
14 00086 ZULKARNAEN BIN MAHAT
15 02260 SITI MASSHEILA BINTI AZMAN
16 B011910049 MUHAMMAD AFIQ BIN MOHAMAD NOR
17 B041910029 MUHAMMAD IHSAN BIN ARSELAN
18 B081910063 MUHAMMAD AFIQ BIN AHMAD FAUZI
19 B021820075 SAEDATUL NISA BINTI ABDUL HADI

 

2. MyDebit - Cabutan Bulan November 2019

BIL NO MATRIK / NO STAF NAMA
1 B011710069 NUR SYAZA SAFFA BINTI MOHD IDRIS
2 B091910330 NURUL SHAHIDA AKILA BINTI ZAINURIN
3 00739 JUSNI BIN JOHAN
4 B061810284 NIK AZIATUL AIDA BINTI MAT HASSAN
5 D031910297 MOHAMAD ARIF HAKIMI BIN MASLIHAN
6 B011910033 SYED ABRAR BIN SYED AHMAD ZAWAWI
7 00816 SHAMSUL BIN ABU SAMAH
8 B051910031 MOHAMAD IRFAN ZIKRY BIN MOHD ROZEMI
9 D021910113 SITI SHAFAWATIH BINTI SALEH
10 B021910164 MUHAMMAD ASYRAF HAFIZ BIN JOHARI
11 B041910067 MUHAMMAD FATHU RAHMAN BIN MOHAMMAD SIRAUJUDIN AMIR
12 00541 MD FAUZA BIN NAHRAWI
13 B091910334 DAMIA SYAHIRAH BINTI SAADON
14 B051910051 DELLEY SOMORIT
15 B011910080 MUHAMMAD DANISH MUIZZUDDIN BIN MOHAMMAD HATTA
16 00905 MOHD HAFFEZ BIN KHALIK
17 B011610257 MOHSEN SALEM AHMED LAQRA
18 B061910037 NUR HANEES BINTI MOHD RAMLEE
19 D031910091 MUHAMMAD ZUHAILY BIN ZULKIFLI
20 00822 PROFESOR MADYA IR. DR. MOHD AMRAN BIN MD ALI

 

3. MyDebit - Cabutan Bulan Oktober 2019

BIL NO MATRIK / NO STAF NAMA
1 M061910006 MUHAIMIN ZUNNUR QOYYUM BIN MOHD NAJIB
2 B051810206 DALGUSH DIPAK AJANG
3 01681 MUHAMAD FIRDAUS BIN MAZLI
4 00868 SHAHRUL IZWAN BIN ADNAN
5 B031910187 RECA SENG BINTI MOHD FADZIL SEG
6 00579 AZHAR SHAH BIN ABU HASSAN
7 02439 MOHD QADDAFI BIN ZAINI
8 B091810176 MUHAMMAD AZFAR BIN MOHD ZULKIFLI
9 B031710237 RAJA MUHAMMAD HAZIQUE BIN RAJA KAMAL AZMI
10 D011910059 EMIR MUSSADDIQ BIN KAMAL MUSADDAD
11 00512 MOHD YAZID BIN ABU
12 B031810355 MUHAMMAD IRFAN BIN MOHD RADZI
13 00580 MAHADI BIN SALLEH
14 B051610265 MUHAMMAD AMIRUL SYAFIQ BIN YUSOFF
15 B011610027 TAN KER WEI
16 B021910069 MUHAMMAD AIZAT ZAIM BIN ZAINI
17 B081910146 HARITH ARSHAD BIN MOHD SABBERI
18 B011820008 NURUL AFIFAH BINTI SAMSUDDIN
19 B011810043 MUHAMMAD REDHA MUBARAK BIN KHAIRUL ANUAR
20 B011910102 MUHAMMAD NURNUKMAN BIN MOHD 'AZINI

 Sila rujuk terma dan syarat untuk maklumat lanjut.

SENARAI PEMENANG BULANAN KEMPEN 'CASHLESS CAMPUS'

** Pemenang  hendaklah hadir ke Pusat Perkhidmatan Pengetahuan & Komunikasi - PPPK dengan membawa dokumen pengenalan diri (kad pengenalan atau pasport).
    Pemenang perlu mengisi maklumat di dalam borang yang disediakan seperti Lampiran 3 (rujuk terma dan syarat) untuk tujuan rekod.

** Hadiah kemenangan (bulanan dan utama) akan disampaikan kepada pemenang semasa Majlis Penutup dan Penyampaian Hadiah Kempen 'Cashless Campus' UTeM

** Hadiah berupa wang tunai akan dikreditkan ke akaun pemenang dan diuruskan oleh Pihak PayNet

1. FPX - Cabutan Bulan Disember 2019

BIL NO MATRIK / NO STAF NAMA
1 B081810488 IQBAL FAWWAZ BIN MUHAMAD HARIS FADZILAH
2 B071710187 NUR ARINA BINTI MADZLAN
3 B041710013 NURUL AIN BINTI KHALID
4 B031610255 NOR SHAFIQAH HANAQI BINTI ZAHARI
5 D041810305 HESARAAJ A/L KUICHALAN

 

2. FPX - Cabutan Bulan November 2019

BIL NO MATRIK / NO STAF NAMA
1 B031820093 MOHAMAD ARIF BIN MASHUDI
2 B071410690 ABDULLAH HAZIQ BIN MOHD AZMAN
3 B031510398 ZULKIFLE BIN MUHAMMAD
4 B071610759 HAMIZAH BINTI HAYAT
5 B011510098 YONG WEI YIN

 

3. FPX - Cabutan Bulan Oktober 2019

BIL NO MATRIK / NO STAF NAMA
1 B031510190 MOHAMMAD AKLIF BIN MOHAMMAD SAINI
2 B071510397 IBRAHIM BIN IDZHAM
3 B061510358 NORNAZIRAH BINTI NAZIR ALI
4 B061510106 LOO WAN ER
5 B081810431 MUHAMMAD AZIMI BIN ABD GHANI

 Sila rujuk terma dan syarat untuk maklumat lanjut.